Suntem organizați, punctuali și extrem de profesioniști.

GreenStar Services foloseste echipamente pentru curatenie profesionale si aparatura de inalta calitate marca Karcher.

Calitatea detergentilor si solutilor folosite in procesul de curatenie este de asemenea garantata, fiind furnizate de aceeasi companie Karcher.

Ne ocupam sa va mentinem casa si biroul curat . Ai lucruri mai bune de facut!

Luati legatura cu GreenStar Services astazi.

Despre noi 

GreenStar Services va fi principalul furnizor de servicii de curățenie rezidențiale și birouri prin crearea unui impact pozitiv asupra calității vieții clienților pe care îi servim

Cine suntem ? 

Compania noastră este dedicată clienților noștri, oferind servicii excepționale de curățenie a locuințelor și birourilor.

Misiunea noastra

Vă putem ajuta să economisiți timp și să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le iubiți și asupra lucrurilor care contează cel mai mult pentru dvs., inclusiv pentru familia și prietenii dvs. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de dificila sarcina de a vă menține casa sau biroul curate. Aveti lucruri mai bune de făcut! 

Viziunea noastra

Sa fim intotdeauna o companie deschisă și onestă pentru a asigura un serviciu de calitate și satisfacția clienților. Prietenoasa cu mediul, folosind produse de curățat profesionale pentru servicii profesionale vom deveni principalul furnizor de servicii de curățenie rezidențiala și comerciala.

De ce sa ne alegi pe noi?

Telul nostru principal este de a-i face pe clienții noștri să se simtă ca fiind cei mai importanți oameni din lume - deoarece pentru noi, ei chiar sunt! Realizăm acest lucru prin alegerea integrității ca valoare de bază a companiei noastre si prin oferirea de servicii exceptionale si respect maxim pentru clientii si angajatii nostri.